Om mig

Mit navn er Charlotte Odde og jeg er Autoriseret klinisk diætist og Certificeret Coach.

I 2004 blev jeg klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen.
At være klinisk diætist betyder at mine anbefalinger hviler på et videnskabeligt grundlag.

Dette sikrer dig, at jeg har den rette baggrund for at vejlede i ernæring og varetage forebyggelse og behandling af sygdom.

Jeg har speciale i livsstilsforandringer, motivation og vægttab.

Charlotte Odde - Kost & Krummer

Søger du en professionel kostvejledning og livsstils coach?

Jeg bruger coaching, som et effektivt værktøj til at opnå varige livsstilsændringer hos mine klienter.
Har du ofte tænkt “Jeg skal bare tage mig sammen” eller “på mandag, så begynder jeg at spise sundt” uden at det rigtig lykkes dig.
Måske, har du brug for at få belyst, hvad der i virkeligheden forhindrer dig ?
Sammen afdækker vi dine forhindringer og sætter en kurs mod dit mål.

Diætbehandling, kost- og livsstilsvejledning handler om at jeg guider dig og inspirerer dig til at tage de valg, som er rigtige – og vigtige – for dig. Det er dit ansvar at implementere dem i din hverdag, at prøve af, at eksperimentere og at opleve. Jeg kan hjælpe dig med at evaluere og kvalificere dine valg og sætte dine oplevelser i system og perspektiv, så du lærer at styre og blive bevist om dit eget indre værdisæt.

Min erfaring

I 2005 blev jeg certificeret Coach ved Manning Inspire i Kbh. og har siden da arbejdet med motivation og udvikling af mennesker på flere områder.

I mere end 10 år har jeg været ansat indenfor psykiatrien og har dermed erfaring i at vejlede mennesker med diagnoser der ikke kun har udfordringer med kost, men også psykiske udfordringer.

Jeg har flere års erfaring i at arbejde med vaner og ændring af vaner og metoden har været at arbejde i gruppeforløb. Jeg har stor erfaring i udarbejdelse af kostplaner, motiverer til vægttab både ved kostændring og motion.

Jeg har arbejdet med ernæring og livsstilsændringer i mere end 15 år, og har en stor passion for at hjælpe mine klienter til et liv i balance, og jeg har derfor, udover kosten, også fokus på søvn, motion og eventuelle stress faktorer i min hverdag.

By changing your mind,
you change everything

Kost og krummer